wie zijn wij?

Bouwcompany

Bent u opzoek naar een partner die u helpt bij uw uitdagingen op het gebied van bouw? Dan is Bouwcompany de juiste partij voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het klantvriendelijk uitvoeren van bouw en renovatiewerk voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Wij kunnen u als geen ander helpen met uw bouwkundige uitdagingen. Wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Commercial Projects

Public Spaces

Residential Homes

Onze werkwijze

 

Stappenplan

Contact

Nadat er contact is geweest om uw wensen te bespreken, plannen wij een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Het liefst doen we dit op locatie.

Offerte

Nadat we u wensen hebben besproken, maken wij een zeer uitgebreide offerte voor u. Hier staan alle kosten per onderdeel vermeld. Voor het opstellen van de offerte rekenen wij maximaal 1 procent van het offerte bedrag. Mochten wij het project voor u uitvoeren, worden de kosten uiteraard in mindering gebracht. Wij zijn genoodzaakt om dit te doen aangezien er zeer veel tijd aan de offertes worden besteed.

Planning

Indien u akkoord bent gegaan met onze offerte, ontvangt u van ons: Overeenkomst van Aanneming, Algemene Voorwaarden, Betalingstermijnen en de planning van het project.

Uitvoering

Zodra wij het project zijn gestart, wordt er dagelijks contact met u gehouden, ook plannen wij wekelijks een bouwvergadering in. Wij voeren nooit meer werk uit, zonder dit met u te bespreken. Indien er meer,-of minderwerk van toepassing is, ontvangt u een zeer duidelijk overzicht van.

Oplevering

Nadat wij het project volledig opgeleverd hebben, ontvangt het oplevertermijn. Uiteraard nemen wij de verrichte werkzaamheden stap voor stap met u door.

Wil jij een airco laten plaatsen?

Samenwerking Airco Holland

Wij zijn een betrouwbaar en ervaren team van professionals die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige airconditioningsystemen en -diensten aan onze klanten. Bij Airco Holland begrijpen we dat comfort en kwaliteit van het grootste belang zijn voor onze klanten. Daarom bieden wij u de nieuwste en meest efficiƫnte airconditioningsystemen aan die de beste prestaties leveren, of het nu gaat om het verkoelen van uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn geschikt voor alle soorten en maten gebouwen.

Contact gegevens

  • Tel: 06-36363040
  • Mail: info@bouwcompany.nl

 

 

Meer informatie?

 

Nederland

  • Hoofddorp
  • Legmeerstraat 2

 

 

Stuur een bericht!