Het bouwbedrijf dat het net eventjes anders doet!

Onze diensten

Bent u opzoek naar een partner die u helpt bij uw uitdagingen op het gebied van bouw? Dan is Bouwcompany de juiste partij voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het klantvriendelijk uitvoeren van bouw en renovatiewerk voor zowel de particuliere als de zakelijke sector. Wij kunnen u als geen ander helpen met uw bouwkundige uitdagingen.

Onze diensten

Totaal Renovaties

Wij hebben alle disciplines in huis om een complete verbouwing van A tot Z te realiseren. Wij hebben veel ervaring in het samenwerken met interieurontwerpers en zijn als geen ander in staat om een uitdagend design om te zetten in realiteit.

Onze diensten

Badkamers

Een van de mooiste klussen die je ons kan geven is het realiseren van een maatwerk badkamer. Wij werken met de beste tegelzetters, stukadoors en loodgieters. Ook leveren en monteren wij sanitair van alle grote merken. Te denken aan: Geberit, Grohe, Hotbath, Porcelanosa en Hansgrohe.

Onze diensten

Verbouwing op maat

Ook voor maatwerken kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring met interieurontwerpers en meubelmakers. Ook voor visualisaties, vergunningen en professionele bouwtekeningen kunt u bij ons terecht.

Onze diensten

Timmerwerk

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om hout in alle vormen en maten te maken. Wij werken met FSC gecertificeerd hardhout en daarnaast zijn wij specialist in het duurzaam bouwen en verbouwen.

Onze diensten

Schilderwerk

Goed schilderwerk herken je meteen. Het is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en behoeft weinig onderhoud. Echt strak schilderen is een vak!

Een pracht vak waar wij vele jaren ervaring in hebben. Wij schilderen alleen met de beste kwaliteit verf van merken zoals: Sigma en Sikkens.

Onze diensten

W-Installatie

Of we nu een lekkage verhelpen of een complete badkamer plaatsen, wij staan voor niets minder dan de beste kwaliteit. We werken samen met alle grote merken en leveranciers.

Contact gegevens

  • Tel: 06-36363040
  • Mail: info@bouwcompany.nl

 

 

Meer informatie?

 

Nederland

  • Hoofddorp
  • Legmeerstraat 2

 

 

Stuur een bericht!